Najava Bofosijada 2021

 Sreda, 25.08.2021.

BOFOSIJADA 2021 održaće se u periodu od 1.-5. septembra 2021. godine u Banji Vrućica koja se nalazi u severnom delu Bosne i Hercegovine neposredno pored grada Teslića, u hotelu “Kardial”.
Bofosijadu, koja je manifestacija sporta, druženja, razmene iskustava, prijateljstva, opuštanja i radosti svi sa nestrpljenjem očekuju. Bofosijada će doprineti tome da se naši članovi ponovo osete da su ljudi, a ne mašine, da prikupe pozitivnu energiju i oslobode se opterećujućih emocija izazvanih uslovima pandemije, socijalne distance, rada od kuće, komunikacije online. Ove godine Bofosijada će takođe imati međunarodni karakter, tako da će pored ekipa iz Srbije koje čine timovi iz:
1. Konferencije sindikalnih organizacija Vojvođanske banke OTP banka Srbija a.d. Novi Sad
2. Konferencije sindikalne organizacije “DDOR-a Novi Sad“ a.d.o,
3. Sindikalne organizacije samostalnog sindikata ,,Erste Bank” a.d. Novi Sad,
4. Sindikalne organizacije samostalnog sindikata Narodne banke Srbije,
5. Sindikalne organizacije samostalnog sindikata ,,NLB Banka” a.d. Beograd,
6. Sindikalne organizacije samostalnog sindikata zaposlenih u Garancijskom fondu APV,
učestvovati i kolege iz inostranstva
7. Sindikat finansijskih organizacija Crne Gore i Sindikat banaka Crne Gore, kao jedan tim,
8. Samostalni sindikat radnika finansijskih organizacija iz Federacije BIH
9. Sindikat Terapia iz Rumunije i
10. Republički sindikat radnika Hrvatske
Bofosijada će se održati uz goste ovog skupa kao i predstavnike poslodavaca.

BOFOSIJADA 2019

 Utorak, 25.06.2019.

BOFOSIJADA 2019 održana je u Kladovu, u hotelu Đerdap od 5. juna 2019 do 9. juna 2019. godine. Sportski timovi: Vojvođanske banke, KSO DDOR a.d.o. Novi Sad, SO SS Erste Bank, SO SS Narodna banka Srbije, SO SS NLB Banka, SO SS zaposlenih u Garancijskom fondu APV, Sindikata Ujedinjene banke Bugarske, Sindikata finansijskih organizacija Crne Gore, Unije slobodnih sindikata Crne Gore, Stopanske banke iz Severne Makedonije i Sindikata “Terapia” iz Rumunije takmičili su se u odbojci, stonom tenisu, kuglanju, kuvanju riblje čorbe, streljaštvu, šahu, pikadu, tenisu, košarci 3 na 3, malom fudbalu, nadvlačenju konopca i skoku iz mesta. Osim 11 takmičarskih timova, na ovogodišnjoj Bofosijadi učestvovali su naši dragi gosti iz turskog sindikata BASS, danskog sindikata Krifa i Unije slobodnih i nezavisnih sindikata iz Severne Makedonije.

    |